Superdeal

 

Drie superdeals voor ondernemers & organisaties

Ondernemers opgelet: als je vóór 1 juli 2016 bij Business Centrum Huizen komt huren voor tenminste één jaar, dan krijg jij een welkomstcadeau ter waarde van € 500,-. Deze kun je naar eigen keuze besteden bij Uw Persoonlijke Assistente, IMEZO Internet Marketing of bij Printonomix. Kijk snel waar jij uit kunt kiezen!

 

Telefoonservice

Uw Persoonlijke Assistente

‘Time is money’ en dat geldt ook voor ambachtelijke zzp-ers, die al hun tijd nodig hebben om de klant tevreden te stellen en de productie te verzorgen. Huur jij als zzp-er vóór 1 juli een ruimte bij ons voor tenminste één jaar, dan regelen wij dat jouw telefoon wordt opgenomen door Uw Persoonlijke Assistente ter waarde van € 500,-.

 

SEO-Tips-voor-Google

IMEZO

Internet is niet meer weg te denken uit de (zaken)wereld. Jij als zzp-er wilt zo goed mogelijk gevonden worden, waardoor je sneller nieuwe klandizie genereert. Huur jij als zzp-er vóór 1 juli bij ons een ruimte voor tenminste één jaar, dan trakteren wij jou op een professioneel marketingpakket van Imezo ter waarde van € 500,-.

 

 

huizermaatweg_business_center_huizen_21

Printonomix

Het is heel prettig om je werk te doen in een inspirerende omgeving, waarbij de energie bijna van de wanden af straalt. Als jij als zzp-er vóór 1 juli een ruimte huurt bij ons dan bieden wij je ter waarde van € 500,- een prachtig panoramisch uitzicht van Printonomix, waarbij je keuze hebt uit verschillende thema’s.

 

 

Huren bij Business Centrum Huizen vóór 1 juli 2016 levert jou als zelfstandig ondernemer een superdeal op!