Welkom bij

Business Centrum Gooi

Jouw unieke werkplek

Business Centrum Gooi in Baarn is representatief en zeer gemakkelijk bereikbaar. Het concept is gebaseerd op Flexibiliteit, Uitstraling en Duurzaamheid. Daarnaast biedt de locatie een uitstekende bereikbaarheid en snelle interne en externe communicatie. De locatie van BCG is voorzien van het keurmerk KVO-B (Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) van MKB Nederland.

Jouw unieke werkplek

Wil je je vestigen centraal in ’t Gooi en in Nederland in een modern, dynamisch en een professioneel uitgerust kantoorgebouw dan ben je bij Business Centrum Gooi aan het juiste adres.

Ligging

Business Centrum Gooi is gevestigd aan de Baarnsche Dijk in Baarn. Deze Utrechtse plaats is gelegen in het hart van Nederland, tussen Hilversum en Amersfoort. De locatie ligt onderaan afslag 11 van de A1. Niet alleen met de auto is Business Centrum Gooi goed bereikbaar, maar ook met het openbaar vervoer of met de (elektrische) fiets, waarvoor een overdekte fietsenstalling inclusief oplaadpunten beschikbaar is.

Restyling

Business Centrum Gooi is duurzaam gerenoveerd en gerestyled. De ruimtes vanaf 20 m2 zijn flexibel, professioneel en sfeervol ingericht. Het complex beschikt over glasvezel, waardoor supersnel internet is gegarandeerd. Pantry’s en toiletgroepen zijn op alle verdiepingen, van souterrain tot en met de derde etage, aanwezig. De sfeervolle entreehal is voorzien van een Nespresso coffee corner en een moderne, bemande servicedesk.

All-in solutions

Business Centrum Gooi biedt, indien gewenst, all-in solutions. Hiermee ben je verzekerd van een flexibele, praktische en professioneel ingerichte werkplek. Je gasten worden ontvangen bij de servicedesk. Koffie/thee, glasvezel internet en parkeerruimte voor de deur maken deel uit van dit all-in pakket. Vergaderen kan in één van de drie vergaderruimtes. Alle faciliteiten voor de professional zijn op deze ‘A1’ locatie onder één dak gesitueerd.

Parkeren

BCG beschikt over een eigen parkeerterrein voor ruim 100 auto’s en 4 Ecotap snelladers voor elektrische voertuigen. Daarnaast is het terrein voorzien van een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

Het gebouw is overzichtelijk ingedeeld, heeft een ruim atrium met trappenhuis en een royale lift. De interne digitale bewegwijzering maakt in één oogopslag duidelijk waar je moet zijn.

Service Desk

In de centrale hal is de servicedesk gevestigd. De medewerk(st)ers zorgen dat gasten en leveranciers worden ontvangen en dat de post wordt aangenomen. Ze bellen je als bezoek is gearriveerd en voorzien gasten van koffie of thee. Verder verzorgen ze op verzoek secretariële ondersteuning. De servicedesk is tijdens werkdagen geopend tussen 08.30 en 17.00 uur (www.remindallroundsupport.nl). Het gebouw is 24/7 toegankelijk voor huurders.

Vergaderen

Om te brainstormen, vergaderen of te presenteren hoef je de deur niet uit. BCG beschikt over drie business lounges. De lounges zijn ingericht voor coaching, training, vergaderen of presentaties van 2 tot 100 personen en beschikken over alle denkbare professionele (hulp)middelen. Lokale partners kunnen voorzien in aantrekkelijke cateringmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op opmaatvergaderen.nl of bel direct met Rob 06 15 16 01 08

Duurzaamheid

Qua duurzaamheid gaat Business Centrum Gooi volop met zijn tijd mee. Sinds 2018 is door duurzame toepassingen ons energieverbruik gehalveerd. Binnen één jaar leidde dat al tot het A+ label. Van de afvalstroom wordt 50% hergebruikt en ons zonnedak zal vanaf 1 mei 2024 zorgen voor 20% eigen energieopwekking.

Rondleiding.

Heb je interesse in een vrijblijvende rondleiding ? Laat hieronder je gegevens en voorkeurdatum achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een rondleiding in te plannen !

Informatie aanvragen.

Heb je interesse in meer informatie ?  Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je binnen 24 uur aanvullende informatie.